WELCOME TO MEASURED MAGIC!

Vi är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring som älskar att hjälpa företag att hitta nya kunder och affärer. Tillsammans definierar vi mätbara mål och skapar sluga digitala strategier för att nå dem. Framgång ska inte bara vara en känsla – den ska kunna gå att mäta!

Med kompetens inom alla typer av digital kommunikation, kan vi snabbt och med små medel avgöra var vi bör fokusera era marknadsföringsinsatser för att optimera resultaten. Tjänar ni mest på att investera i sökmotoroptimering (eller är det tvärtom något ni kan prioritera ned)? Är det ökad närvaro i sociala medier eller effektiv digital annonsering som ger störst ROI? Kan det vara användarupplevelsen och konverteringen på er hemsida som behöver ses över för att öka försäljningen?

Oavsett hur mycket eller lite hjälp ni behöver, är vi stolta över att alltid leverera mätbara resultat!

SHOW ME THE MAGIC

Vi hjälper företag i alla storlekar att nå ut med sina budskap

Vi kan SEO marknadsföring

Med över 15 års erfarenhet från framgångsrik sökmotoroptimering har vi beprövade processer som inte bara ger dig förstasidesplaceringar hos Google. Såväl trafik som konvertering ökar och ger utslag i form av ökad försäljning. Vi ser till att ni har en i alla avseenden SEO-optimerad hemsida – med innehåll som både besökare och Google kommer att älska!

Marknadsföring på sociala medier

Det är ingen tvekan om att närvaro på sociala medier är viktig – men vilka plattformar är mest effektiva för just er? Vilken typ av inlägg genererar mest trafik och vilka är det som leder till försäljning? När, hur och var lönar det sig att annonsera och vad ska du tänka på för att engagera dina följare? Sociala medier ska vara kul – och lönsamt!

En bättre hemsida

Är din hemsida bara snygg eller hjälper den ditt företag på riktigt? Genom överskådliga rapporter och lättbegripliga dashboards från till exempel A/B-tester, spårning och mätning får du en djupare insikt om vad som fungerar på din hemsida. Vilka är dina besökare och vad är de intresserade av? Vi hjälper dig öka konverteringen och levererar heta leads-listor direkt till din inkorg.

Annonsering

Google Adwords, Retargeting, Facebook, LinkedIn och Instagram… Det är inte svårt att hitta annonsplattformar som lovar guld och gröna skogar – men vilken är lönsammast för er? Vi hjälper er gärna att utforma och formulera annonser, men kan även sköta spårningen av era befintliga kampanjer. Genom att börja annonsera småskaligt och testa olika budskap i olika kanaler ser vi snart var vi får störst effekt för minst budget.

Här är magin!

Hemligheten är egentligen ingen hemlighet. Vi lyssnar på dig och lär oss allt vi kan om ditt företag, dina kunder och din bransch. När vi har förstått och definierat dina mål kan vi rekommendera och dela med oss av insikter som vi har med oss från andra liknande projekt. Det finns otroligt mycket man kan göra inom onlinemarknadsföring – men allt funkar inte för alla! Vi tar fram en digital strategi som är anpassad efter dina behov och din budget. Efter det testar vi lösningarna småskaligt och ser vad som är mest effektivt. Sedan gör vi helt enkelt mer av det som funkar! Kanaler som har lägre ROI kan vi tryggt lämna därhän. De pengarna gör ju större nytta någon annanstans.

FAQ

SEO kan ge snabba resultat men vill man att de ska vara bestående är optimeringen ett långsiktigt arbete. Beroende på antalet sökord, antalet konkurrenter och Er hemsidans nuvarande SEO kraft så kan kostnaden variera. För de flesta av våra kunder arbetar vi därför löpande mot en fast månadskostnad (vid större arbete kan en startavgift förkomma för att öka tempot inledningsvis). Efter en analys av ditt företags förutsättningar (du förbinder dig inte till något) så får du alltid en fast offert. Tanken är givetvis att du ska få tillbaka i ökade intäkter, mycket mer än vad du betalar. Något du själv lätt kan kontrollera i de månadsrapporter vi skickar. Eftersom vi vill ha nöjda kunder så kommer vi avråda dig från SEO marknadsföring om vi inte tror att det kommer bli en lönsam affär för dig. Så på frågan, vad kostar sökmotoroptimering? Är svaret: det beror på ;)

Ibland ser vi en tydlig effekt efter bara några veckor och i andra fall krävs det större tålamod innan vi börjar klättra i rankingen hos Google. Vårt SEO-arbete är självklart långsiktigt och varaktig (vi arbetar utifrån etisk SEO marknadsföring). Vi har exempel på hemsidor som vi arbetade på för mer än två år sedan, som fortfarande rankar som nummer ett i sökresultat, eftersom den SEO-grundstruktur vi gett siten fortfarande är gångbar.

Inte alls. Vi har kunder över hela Sverige och även i utlandet.

Här är vi flexibla. Vi kan hjälpa er med alla delar av er digitala marknadsföring – men har även kunder som sköter vissa delar själv eller har andra leverantörer inom något område. Men det är ju ni som känner er verksamhet och kunder bäst. Så för ett optimalt resultat krävs det teamwork. Då blir det ju roligare också.

Ja visst! Vi har haft nöjet att utbilda grupper från både mindre och större företag inom olika aspekter av digital marknadsföring, SEO och mätning. Bäst effekt har vi sett när även ledningsgruppen finns representerad i utbildningen. Utbildningarna erbjuds både i Sverige och Utomlands.

Vi har mindre och större kunder inom både B2C och B2B. Gemensamt för de företag som vi känner att vi kan göra störst nytta för är att våra kontaktpersoner är nyfikna på att pröva nya vägar och ny teknik, men är målinriktade och gillar att se mätbara resultat. Vi tar oss inte an nya kunder inom konkurrerande verksamhet till de kunder vi redan hjälper och tackar nej till uppdrag från spel- och snabblånsbranscher.

Våra kunder säger:

Kontakta oss i dag!

Jenny Skogvoll

Art director, Designer, UX:are


jenny@makeablesthlm.se
073-640 70 79

Patrik Alriksson

Digital strateg, SEO-expert


patrik@makeablesthlm.se
072-887 23 93

Vill du att vi hjälper dig attrahera, konvertera och behålla fler kunder?

Ja tack! Jag vill veta mer om …